Visie & Referentie

“Weniger, aber besser”

Referenties van klanten zijn een waardevolle bron voor Mooneye zelf en ook voor lezers van deze website. We hebben hieronder plaats voor referenties van klanten.

 

Referentie van John Teunisse:

Zoektocht naar artist impression

“Als ontwikkelaars van een vakantiepark in Oostenrijk zijn wij niet eerder in contact geweest met bedrijven die professionele artist impressions maken.

Op het moment dat de behoefte ontstaat begint uiteraard, zoals vaker bij iets nieuws, een zoektocht op internet. Een veelvoud aan bedrijven komen op je pad. Dus bij een aantal bedrijven offertes opgevraagd na een eerste selectie op kwaliteit. Dan begint de ellende pas echt. Termen en vakjargon waar je niet aan gewend bent en die volstrekt onduidelijk zijn staan in de aanbiedingen die je vervolgens ontvangt. Na een paar telefoontjes kwam ik uiteindelijk bij Mooneye terecht. In 1 gesprek werd alles duidelijk, de aanbieding bleek scherp en we konden beginnen.

Verwachtingen overtroffen

De zorgvuldigheid waarmee werd gewerkt en de uiteindelijke geleverde kwaliteit heeft alle verwachtingen overtroffen.
De communicatie tijdens het proces was snel en doelmatig. Tijdens het productie proces bleek dat ik mijn opdracht in eerste instantie niet helemaal juist had gedefinieerd. Dit heeft niet tot vertraging of kosten verhoging geleid. Deadlines die gesteld zijn werden zonder mankeren gehaald. Kortom uiterst tevreden over het proces.

Eindproduct verbluffend

Het eindproduct is verbluffend. Onze makelaars zijn uiterst tevreden met het materiaal waarmee ze mogen werken.
De kopers hoeven na het zien van de plaatjes niet meer overtuigd te worden van de kwaliteit van het project. Of het is wat ze zoeken staat daar los van maar we staan bij elk gesprek met 1-0 voor ten opzichte van partijen die minder professioneel materiaal tot hun beschikking hebben.

Bij volgende opdrachten is mijn keuze duidelijk. Ook al zouden ze niet de goedkoopste aanbieder zijn, de opdracht gaat naar Mooneye.

John Teunisse “

 

Referentie van Evelien Wismans , Woonwenz:

Korte lijntjes & goede prijs kwaliteitverhouding.

“Blok ’t Schriksel in Q4 was het eerste project dat Woonwenz samen met Mooneye heeft gedaan. De samenwerking is zeer goed bevallen. Ik heb Mooneye leren kennen als een bedrijf dat proactief adviseert, veel aandacht besteed aan de details en waarmee, door de korte lijntjes, efficiënt en laagdrempelig gecommuniceerd kan worden. Mooneye denkt mee met de klant en kan door pakketoplossingen bovendien een goede prijs kwaliteit verhouding leveren. 

Groeten, Evelien “